Editor CV

Contul meu

Stergere definitiva a contului

Vor fi sterse toate CV-urile, fotografiile, textele RO/EN si istoricul. Toate linkurile si codurile QR publice vor fi dezactivate.

PDF-urile deja descarcate de tine sau de alte persoane nu pot fi retrase. Copiile de siguranta ale gazduirii urmeaza politica administratorului.

Am uitat parola